Wandelen

Op het net sinds 4-6-2006, 23:33 uur

Na een heerlijke brunch bij Erik zijn ouders kwam mijn vader de jongens ophalen om te gaan wandelen in het Lutte zand. Erik, ik en Tosca zijn gaan wandelen hier achter in het bos. Tosca nog eerst in de rugdrager bij Erik. Bij het Leutink veld mocht ze eruit. Wat stevig stappen kan dit dametje zeg. Netjes op het pad liep ze voor ons uit. Geen handjes vasthouden, niet naast je lopen of achter je. Nee als ze voor ons liep ging alles goed. Ze hield er een stevig tempo in. Ik was helemaal verbaasd. Bij de beek moest ik haar af en toe afleiden als het pad wel erg dicht erlangs ging. Want ja een handje wou ze niet. Het enigste stukje dat ik haar getilt heb is toen we een bruggetje van twee bielzen over moesten. Bij het laatste stukje ging het lopen wat lastiger, daar lagen namelijk allemaal steentjes op het pad. En steentjes daar is ons dametje gek op. Haar handjes waren dan ook steeds gevuld met allerlei steentjes. Na een ruime kilometer kwamen we weer op de bosweg/nieuwe grensweg en moest ze weer in de rugdrager. Erg knap gedaan en ik was wel verbaasd dat ze zo goed kon wandelen.
De jongens hebben zich volgens opa ontzettend uitgeleefd bij de Dinkel en hadden nog genoeg energie over om ook nog te willen wandelen bij het Hulsbeek (wat u vast begrijpt, niet doorging).

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Op een mooie pinksterdag……

 

Van 6-6-2006, 23:09u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie