Zeven koningen

Op het net sinds 30-5-2006, 23:53 uur

 

zevenkoningenvlag.jpg

Vanavond kwam het feest weer voorbij; zeven koningen. De nieuwe traditie die vorig jaar is bijgevoegd is dat bij diegene waar het feest wordt gehouden, diegene een spel ontwikkeld. Dit keer was het dus de beurt aan Marike. Ze had het Prospor-spel ontwikkeld. Drie schildpadjes gingen op vakantie op het schildpaddeneiland. Onderweg moesten ze allerlei opdrachten uitvoeren. Allerlei opdrachten met een hoog raad-gehalte doet het altijd goed. Helaas heb ik geen foto van het spel, deze zag er werkelijk magnifiek uit. Dit jaar is de traditie uitgebreid met een vlag. De beheerder van de vlag zorgt er vanaf dit jaar er elke keer voor, dat de vlag die dag uitgehangen kan worden bij diegene waar het feest gehouden gaat worden. Zij strijkt de vlag na het feest.
Ik heb een herinneringen-trein gekregen. Met daarin: knikkers,stuiterbal, klik-klak eend, tolletje en een speelgoed kom kom (wild zwijn). Het hoogtepunt was wel een cd met een liedje erop die ik al jaren nog eens wou horen.
Vroeger als kind gingen we regelmatig naar Winschoten. In de auto luisterde mijn vader regelmatig naar piratenzenders. Dit ene liedje heeft in die tijd veel indruk op mij gemaakt. Vanavond heb ik hem op cd gekregen: De regenboogmantel van Monica West.
Ik wist niet eens dat het liedje zo heette. Ooit heb ik het eens beschreven aan Sanne. Zij wist meteen welke ik bedoelde (haar ouders luisterden ook naar piratenzenders). Na een lange omweg kon ze het met veel geluk te pakken krijgen. Marike heeft de cd opgezet. Ondanks dat het echt jaaaaaaren geleden was dat ik het gehoord heb herkende ik het gelijk. Onderweg naar huis heb ik, met het geluid op 30, het liedje wel drie keer redelijk kunnen meezingen. Helemaal geweldig.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

propos Marja!!!!!

 

Van 1-6-2006, 21:43u
 2 
marike:

O ja, op welk standje moet ik m strijken?? 😉

 

Van 2-6-2006, 21:30u
 3 
Monica West:

Het is leuk te lezen dat je zo blij was met een c.d. van mij, de "Regenboogmantel".
Als je tijd hebt kun je misschien eens op mijn website http://www.monicawest.nl kijken.

Groetjes van Monica West

 

Van 7-6-2006, 12:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie