Onverwacht leuke dingen

Op het net sinds 27-5-2006, 16:45 uur

 

mezenkastjegemaakt.jpg

Vanochtend in de stad ging de telefoon. Het duurde even voordat ik dat door had. Mijn telefoon gaat haast nooit. Toen ik erachter kwam dat het de mijne was keek de halve winkel al, 1 meneer achter mij neuriede het melodietje van de dronken zeeman al mee. Het was Marike. Samen hebben we nog even door de stad geslentert. Nadat ik thuis Tosca naar bed had gebracht hebben we in het bos gewandeld. Persoonlijk vind ik dat ik de fijnste gesprekken heb als ik aan het wandelen ben, vandaag dus ook. Helaas komt van wandelen de laatste tijd weinig.
’s Middags moest Ocki nog naar zwemles. Tosca had ik meegenomen zodat Pjotr samen met Erik kon gaan timmeren. Terug in huis kon ik een mezenkastje bewonderen in de handen van een trotse Pjotr.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie