Nachtgeluiden

Op het net sinds 25-5-2006, 23:02 uur

 

aaaah.jpg

Raar is dat. Elke woensdag en vrijdagavonden ga ik alleen naar bed en heb ik nergens last van. Nu Erik in Hezingen aan het kamperen is heb ik er moeite mee. Niet met het slapen maar met het alleen beneden zitten. Een cd-tje opgezet en bezig voor 7 koningen hoor ik allemaal geluiden, die ik denk niet te kennen. Allerlei vervelende senario’s passeren de revue. Hoor ik daar de steenmarter boven? Zou dat een inbreker zijn? Wat tikt er toch zo, zou de ketel op ontploffen staan? Heel ongemakkelijk heb ik mij gevoeld. Hetzelfde gevoel dat ik had als kind, als mijn ouders ’s avonds er niet waren (kwam namelijk haast niet voor) brrrrr. Gelukkig komt hij morgen weer terug. Al gaat hij morgenavond vast weer naar de Wolfgang, ik kan dan weer met een gerust gevoel thuis zitten.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
Erna:

ja ja dat herken ik wel !charmante foto overigens!maar wie is het eigenlijk? jou ken ik er niet van weer!

 

Van 27-5-2006, 01:08u
 2 
je weet wel wie:

Tja kerels, je kunt niet zonder ze, maar ook niet met ze!!

 

Van 27-5-2006, 14:55u
 3 

Ik kan heel lelijk kijken hoor 🙂

 

Van 27-5-2006, 16:30u
 4 
Harry:

[2] Je hebt nu eenmaal ups en downs in het leven en ik zou zeggen: Ga ervoor, het is de moeite waard.

 

Van 30-5-2006, 20:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie