Uit

Op het net sinds 21-5-2006, 21:54 uur

 

golvendeeerik.jpg

Vandaag hadden we allemaal een uitje. Erik een personeelsuitje van zijn werk (door hem georganiseerd). Pjotr, Ocki en Tosca een uitje met opa Ben en oma Erna naar de optocht in Borne. Ik vond het alleen al een uitje om de golfbaan in Diepenheim te kunnen vinden, alwaar ik mee zou gaan eten met het personeelsuitje. Hengelo, Delden, Goor, Diepenheim hadden ze mij gezegd. Nou dan weet ik wel welke kant ik op moet. Maar bij binnenkomst van Goor geen richting Diepenheim. Ik heb Goor links, rechts, boven en beneden bekeken maar geen richtingsaanduiding Diepenheim. Uiteindelijk vond ik een klein fietsbordje met daarop Diepenheim. Deze ben ik maar gevolgd. En ja hoor vlak voor ik Goor uit was vond ik ook een richtingsbord voor auto’s met daarop Diepenheim. Daarna was het alleen maar rechtuit tot aan Diepenheim. Daar zouden kleine ANWB bordjes mij naar de golfbaan wijzen.Bij de eerste grote kruizing geen klein bordje. Op goed geluk maar richting Hengelvelde gekozen. Uiteindelijk na allerlei kleine bordjes te hebben gezien maar niet de juiste de auto aan de kant gezet. Ik heb dan wel geen navigatiesysteem in de zuto maar wel het zoveel stratenboek. Na wat speurwerk een eigen weg gezocht naar de golfbaan. En ja hoor vlak voor een kleine kruizing vond ik het juiste kleine bordje en uiteindelijk de golfbaan. Van de collega’s hoorde ik dat ze het golven leuk hadden gevonden.
Elke keer als Erik bij TriMM een etentje heeft (zijn er wel een paar per jaar) vraag ik of hij wat voor mij heeft meegenomen, eigenlijk om hem een beetje te stangen-ssssssst
Ik vond het leuk om dit keer mee te mogen eten.

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 
Erna:

een Tom Tom zou een uitkomst zijn voor jou ,ik ben overigens ook helemaal geen held in die dingen hoor! tegenwoordig als ik ergens naar toe moet en ik moet er op tijd zijn ga ik eerst de week ervoor proefrijden Ja Ja ,het is wat!!
toch wel heel goed dat je het uiteindelijk wel gevonden hebt .

 

Van 23-5-2006, 00:51u
 2 
hadieopapa:

Zonder Tom-tom; even routebeschrijving opvragen en dan bij verkeerslichten linksaf ri Lochem/Diepenheim en niet rechtdoor Goor in.

 

Van 23-5-2006, 22:06u
 3 
Erna:

ja okee dat kan ook natuurlijk ,zo doe ik het ook vaak ,maar toch lijkt het me wel handig zo'n ding ,maar schijnt wel duur te zijn, hoorde ik vanavond nog.

 

Van 24-5-2006, 01:16u
 4 
hadieopapa:

Erna, je kunt op je verjaardag ook een nieuwe auto vragen dan krijg je de navigatie er gratis bij. Kost wat maar dan heb je ook wat. (hihihi)
Geintje

 

Van 24-5-2006, 21:10u
 5 
Erna:

goed idee zeg ,Harry! wat zal ik eens vragen dan ,een cabrio of zo iets ?ik word tenslotte 60 en dat is toch een mooie mijlpaal, denk je dat ik Ben daar toe kan overhalen ?
Geintje hoor ,wat moet ik met zo'n ding .
Maar met een Rols Roys ben ik ook tevreden hoor ,daar zit ook vast wel zo'n navigatiesysteem in .HAhaHa!!!

 

Van 25-5-2006, 00:33u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie