Verjaardagsweekend

Op het net sinds 14-5-2006, 12:52 uur

 

Ockiverjaardagsweekend2006.jpg

Dit weekend was Ocki weer aan de beurt voor zijn verjaardagsweekend. Vrijdagavond ging hij niet meer met ons mee terug en bleef hij al bij opa en oma slapen. Gisteren zijn ze naar de burcht in Bad Bentheim geweest. De burcht interresseerde Ocki niet zo. Wel de dingen die je kon doen. Zo heeft hij in op elke stenen bankje in elke gevangenishokje gezeten en buiten op de stenen geklommen. Hij vertelde dat hij een voetbal had gegeten (een ijsje in de vorm van een voetbal) en dat hij heel vaak in de rodelbaan van de Waarbeek heeft gezeten. Bij de Waarbeek heeft hij zich ook uitstekend vermaakt en ’s avonds was hij zo moe dat er geen eten meer naar binnen kon.
Vanochtend kwam hij weer thuis. Aan de ontbijttafel heeft hij honderuit vertelt wat hij allemaal gedaan had. Zo aan hem te horen heeft hij het erg naar zijn zijn gehad.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Gelukkig ziet het er op de foto niet erg uit als of hij het na zijn zin heeft. De gevangenis is niet een plek waar je je kinderen graag in ziet 😉

 

Van 16-5-2006, 11:23u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie