Schoolsportdag

Op het net sinds 11-5-2006, 20:35 uur

 

sponsorloop.jpg

Vanochtend om 09.00 uur begon de schoolsportdag in het FBK-stadion. Ocki voor het laatst bij de onderbouw had allerlei spelvormen zoals bijv.: sponzenloop, kruiwagenrace, slalom. Pjotr had al enkele weken bij de vakleraar gym geoefend in hoogspringen, verspringen, strafette, bal werpen en hardlopen. Nadat ze tot ongeveer 13.00 uur bezig waren geweest met sporten begon de sponsorloop. Ocki liep op het binnenveld rondjes van 200 meter en Pjotr op de baan rondjes van 400 meter. De sponsorloop duurde een half uur. In de brandende zon en af en toe onder de sproeier door liepen de heren maar door en door. Van Erik en mijn geroep dat ze rustig aan konden doen niets aantrekkend.
Na het halve uur kwamen ze trots melden hoeveel rondjes ze hadden gelopen. Pjotr had er 11 en Ocki 14.

sponsorloopo.jpg

Dat de heren goed kunnen rennen wisten we al, maar zo goed. Al van kleins af aan rende Pjotr achter de fietsende buurkinderen aan, hij wou niet fietsen hij kon het wel rennend. Vandaag zagen we het resultaat, pfff 4,4 km in een half uur. Mocht opa Harry willen minderen met hardlopen kan hij het mooi afbouwen door samen met zijn kleinzoons te gaan rennen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ziet er goed uit. Dat wordt flink in de buidel tasten!!;)

 

Van 16-5-2006, 11:21u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie