Hogedrukreiniger schoom

Op het net sinds 8-5-2006, 19:30 uur

 

hogedrukschoon.jpg

De helft van het terras heb ik vandaag schoon gespoten met de hogedrukreiniger. De heren vonden het heerlijk om te helpen met al dat water. Vooral Pjotr. hij had de grote bezem te pakken gekregen en was het water richting de put aan het bezemen. Ocki en Tosca hielpen met andere middelen mee. Tosca vond het geluid van de hogedrukreiniger een beetje eng. Toen zij met Erik naar binnen wou is Ocki ook meegegaan. Pjotr en ik hebben heerlijk doorgewerkt. Omdat het water niet zo heel snel wegstroomt hebben we de helft van het terras maar gedaan. Daarna konden Pjotr en ik ons gaan douchen want we zagen er niet uit. Van de hogedrukreiniger wordt het terras misschien wel schoon, maar zelf kom ik altijd onder de modder te zitten.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie