Fruitmonsters

Op het net sinds 6-5-2006, 23:22 uur

 

fruitmonsternr3.jpg

Hier in huis woonden al drie fruitmonsters. Sinds een klein poosje is er een vierde aanwezig. Soms weet je niet wie welke genen heeft doorgegeven. In dit geval laat het zich niet moeilijk raden. Moeders bedankt 🙂
Vanochtend heeft Pjotr mij geholpen om een fruitsalade te maken. Hij vind het heel leuk om te mogen snijden. Helemaal geweldig was dat hij het zelf in een glas mocht doen om dit glas vervolgens boven naar papa te brengen, die ziek op bed lag. Tijdens het snijden hadden we nogal last van het kleinste fruitmonstertje. Goh wat een fel ding. Aan je kleren trekken, duwen, proberen zelf bij het aanrecht te komen, pruilen in een hoekje zolang het maar duidelijk was dat ze meer wou en wel NU. Druiven zijn op dit moment favoriet bij haar. Zodra ze een beetje in het bakje kreeg, verdween het monstertje rechtreeks uit beeld om pas weer terug te keren als dit leeg was. Met het bakje omhoog geheven was het commentaar :op!
De fruitsalade was goed gelukt en terwijl de jongens en ik aan tafel zitten te genieten van ons glas met fruit zit het kleine fruitmonstertje op schoot, zo af en toe een stukje meepikkend meegenietend.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie