Zo he

Op het net sinds 4-5-2006, 16:59 uur

Wederom ben ik ziek. Dit keer krijg ik de armen en benen niet in beweging. Mijn keel doet zeer en heb een bartsende hoofdpijn. Het lastigste vind ik wel dat ik mijn hoofd met moeite omhoog kan houden. Vanochtend bij het opstaan heb ik eerst een portie liggen huilen. Hoe kom ik de dag door met drie ondernemende kids. Uiteindelijk is Erik thuis gebleven en kon ik tussen de middag met Tosca mee naar bed. Na ons slaapje bleek Erik het ook te pakken te hebben. Iets nieuws is dat. De laatste paar keren als ik ziek was had Erik het ook, maar dan veeeeel erger. We hebben onszelf bij elkaar geraapt om nog even naar de verjaardag van zwagerlief te gaan. Thuis gekomen bleef mijn hoofd niet meer stilstaan. Heel lief van Erik, dit keer mocht ik gaan liggen! Het eten is net klaar. Raap me nu nog 1 keer bij elkaar om met Ocki naar zwemles te gaan. Ons avondje kolonisten van Catan (historische senario) hebben we afgezegd. We gaan samen lekker vroeg naar bed.

Kleine update (6 mei).
Erik is vandaag bij de huisarts geweest. Hij stond ons echt te pushen om weg te gaan. Nou dat zegt wel wat in mijn ogen. Erik wil eigenlijk nooit naar de huisarts. Het weekendspreekuur begon om 10.00 uur en ik heb hem daar al om 09.30 uur afgezet. Hij kwam weer naar buiten met een penicilinnekuur. Hij voelt zich nog steeds beroerd, voornamelijk door de felle hoofdpijn. Met mij gaat het gelukkig wel wat beter.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie