Zoek

Op het net sinds 2-5-2006, 22:02 uur

Ergens tussen mij 18e en 24e levensjaar heb ik een knutsel gecopieerd met de bedoeling die ooit te maken. Al die tijd heb, de vele verhuizingen door, heb ik hem bewaard. Nu is het er eindelijk van gekomen. Al een poos had ik in gedachten dat ik dat wou maken voor 7 koningen. Dacht je dat ik het terug kon vinden?
Op zolder heb ik alles wat zo mooi opgeruimd lag overhoop gehaald. Niks, nada, noppes. En dat terwijl ik zeker weet dat het ergens hier in huis moet liggen.
Misschien dan te vinden op het internet? Nou vergeet het maar. Niets komt erbij in de buurt. Zit er niets anders op dan dat ik het zelf moet gaan ontwerpen… en ik ben zo’n tekenwonder (sterke overdrijving). Grrrrrrrrr.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

ik ben benieuwd

 

Van 5-5-2006, 20:03u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie