De vlaggen hangen uit voor

Op het net sinds 29-4-2006, 19:10 uur

 

ocki6jaar.jpg

De vlaggen hangen vandaag uit voor Ocki (sorry koningin). We hebben ze vandaag geteld en we kwamen heel dicht bij de honderd. Het was wel een raar dagje. Vanochtend bij het wakker-maak-met-taart-ritueel ging het al een beetje mis. Wij wouden net de kaarsjes aandoen om de kamer in te gaan, komt Ocki er net uit. Hij moest heel nodig naar de wc. Wel kroop hij na het toileteren weer in bed om wakker gemaakt te kunnen worden. Hij lag ook niet in zijn eigen bed maar in Tosca haar bed. Dit omdat hij niet naar zijn kamer kon gisteravond. Erik en ik hebben de deur gebarricadeerd met allemaal dozen. Onder het mom dat papa veel rotzooi in Ocki zijn kamer had gemaakt omdat hij zijn deel van de zolder moest opruimen. In werkelijkheid heeft Erik gisteren een nieuw bed voor Ocki in elkaar gezet. Na het cadeautjes uitpakken zei ik: ik heb nog een heel klein cadeautje waar ik geen papiertje omheen kon krijgen en die ligt op je kamer, zullen we gaan kijken?  Na het weghalen van de dozen was Ocki dan ook heel verbaasd dat er een nieuw bed stond. Dat hij er heel blij mee was bleek wel uit het feit dat hij niet meer beneden kwam om aan te kleden. Ik naar boven om hem op te halen, hoor ik hem zeggen:’Wat een groot bed, wat een grooot bed, wat een groooot bed.’ En dat met een glimlach op zijn gezicht van het ene oor naar het andere.
Jammer was het wel dat het zo regende toen we in de stad waren om koninginnedag te vieren. Gelukkig kwamen we net opa Harry tegen die ook van plan was naar huis te gaan. De jongens konden met hem in de auto mee terug. Ze hadden het ook heel koud gekregen. Alleen Erik had het geloof ik niet koud.
’s Middags hebben we de zolder, afdeling kids, verder ingedeeld. De heren hielpen met veel enthousiasme. Nu liggen al het kleine speelgoed op de bijzolder. Hier kunnen de jongens rustig bouwen zonder dat ik bang hoef te zijn dat Tosca de kleine onderdelen in haar oor, neus of mond stopt. Bij het kiezen van het eten koos Ocki (geen verrassing) patat. Wij zijn heel benieuwd hoe het nieuwe bed slaapt. Op zaterdag mogen de heren bij elkaar logeren. Pjotr had vanochtend bij het zien van het nieuwe bed al meteen te kennen gegeven dat hij bij Ocki wou slapen. Morgen komt de visite. Dan hebben we een ‘echte’ verjaardag.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Geweldig hoe hij ons vanmiddag het nieuwe bed liet zien, we moesten de trap op met de ogen dicht en pas op z'n kamer mochten we kijken ,klein kadootje he, zei hij,nou hij is er zeker heel erg blij mee,nogmaals gefeliciteerd met de 6de verjaardag van jullie lieve knulletje.!

 

Van 1-5-2006, 00:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie