Nachtelijk onderzoek

Op het net sinds 15-4-2006, 23:59 uur

 

crepepapiertong.JPG

Erik werd net verrast door een gekleurde zoon. Zijn gezicht was blauw met een beetje groen. Ik werd van bed gelicht om een nachtelijk onderzoek in te stellen.
Het goedje ging niet erg makkelijk van het gezicht af. Het bleek ook in zijn mond te zitten op zijn tong en op zijn handen. Het slachtoffer kon zich er niets meer van herrinneren.
Op de plek waar het slachtoffer werd aangetroffen ben ik op onderzoek uitgegaan naar mogelijke aanwijzingen. Niets aangetroffen wat nat was. Nog even zelf geprobeerd te sabbelen op het koordje van de slaapzak, maar deze gaf ook niet af. Het schuine dak vertoonde ook geen tekenen van blauwe en groene kleuren. In de slaapzak en eromheen kon ik ook niets vinden. Erik werd ondertussen een beetje ongerust. Wat is het? Moeten we hiervoor de dokter waarschuwen?
In alle rust probeerde ik verder te zoeken. Een getuige wakker gemaakt en ondervraagd leverde ook niet het gewenste resultaat op. Dan de omgeving maar per milimeter uitkammen. Uiteindelijk leverde dit een miniscuul klein groen dingetje op. Dit kwam overeen met het groene dingetje wat op het slachtoffer zijn gezicht aangetroffen was. Bij het natmaken van dit groene geval gaf het enorm af. De oorzaker gevonden, maar wat was het nou. Expert Erik erbij geroepen en na een kort onderzoek kwam hij tot de conclusie: crepepapier. Nader onderzoek via het internet bracht ons niet verder of dit giftig zou zijn. Expert Erik heeft het slachtoffer een glas melk toegediend en een chocolade-ei. Waarna het slachtoffer door zijn moeder weer te rusten werd gelegd.
Eind goed, al goed.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Die jongens van jullie worden wel beloond als ze katekwaad uithalen he ?!;)

 

Van 16-4-2006, 21:29u
 2 

kattekwaad? Nou…hij heeft het blijkbaar in zijn slaap gedaan. Het betreffende schilderijtje stond vlak boven zijn hoofd. Tosca wil nog wel eens aan de propjes trekken. Het was eerst wel even schrikken hoor. Die paasei was inderdaad een extraatje.

 

Van 17-4-2006, 17:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie