Schuur

Op het net sinds 8-4-2006, 22:47 uur

Vandaag de hele schuur leeggepakt. Een goede vriend kwam helpen. De grote kast van zolder wou ik graag naar de schuur hebben. Maar dat bleek niet zomaar te kunnen. De kast was zo groot dat het net door de bovenste trapgat. Het trapgat naar beneden wou niet. Met veel moeite uit elkaar gekregen en in de schuur weer in elkaar gezet.
De schuur ziet er nu zo heerlijk opgeruimd uit. Ik zag er telkens tegenop om eraan te beginnen. Nu ben ik zo blij dat het gebeurd is. De zolder wil ik op korte termijn ook aanpakken. Gelukkig wil mijn schoonmoeder wel 2 dagen op Tosca passen. Dan ga ik vuilniszakken vullen en bij de rest van de weg-spullen in de tuin zetten. Bellen we de vuilstort en dan hoop ik dat we het boven net zo mooi in orde gaan krijgen als de schuur er nu uitziet.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Niet dat ik je het plezier wil bederven hoor van het gevoel van een opgeruimde schuur ,maar het frustrerende hiervan is ,(altans bij ons)dat het binnen een paar maanden weer een puinhoop is ,vraag me niet hoe het kan ,maar het is zo .daar wordt je toch helemaal gestoord van ,wie het doet weet ik niet ,maar ik denk de puinhoopkabouters of zo.

 

Van 14-4-2006, 11:59u
 2 
marike:

Daar heb je toch een schuur voor!!

 

Van 14-4-2006, 17:11u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie