Een beetje van dit en veel van

Op het net sinds 7-4-2006, 22:33 uur

Druk druk druk. Beslissen of we kunnen/willen verhuizen kost veel energie. De makelaar is van de week hier geweest om de marktwaarde van ons huis te bepalen. Die ligt flink hoger dan wat wij ervoor betaald hebben. Maar daarmee gaan we het bekostigen van het andere huis niet redden. We blijven hier.
Pjotr heeft besloten dat hij meer gaat buiten spelen. Dat heeft hij afgelopen week ook gedaan. Hij durft nu bij de buren aan te bellen om te vragen of de buurjongen buiten komt. Ook wordt hij ‘brutaler’ tegen ons. Is aan het uitproberen hoever hij kan gaan.
Ondertussen ben ik druk met de voorbereidingen voor de clubkampioenschappen van de gym. Mijn hoofd loopt een beetje om. De stroom kan ik moeilijk stilzetten.
Terwijl ik schrijf denk ik alweer; oh ja Ocki zijn verjaardag komt eraan, wat zal ik morgen eerst aanpakken bij het opruimen van de schuur, Erik moet nog scannen, mijn plannetje van  koningen moet nu toch echt uitgewerkt gaan worden, de brieven moeten nog de deur uit… het blijft maar doorgaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie