Anders aanpakken

Op het net sinds 27-3-2006, 09:51 uur

Pffff met de overgang van wintertijd naar zomertijd heb ik altijd meer moeite dan andersom. Vanaf vandaag ga ik proberen het hier in huis anders aan te pakken. Ik heb mij ‘lid’ gemaakt van een schoonmaaksite. Ik heb gekozen tussen de mix van babystapjes en de ‘normale’ gang van zaken.De dagen dat ik erg druk ben kies ik voor het babystapje. Vandaag ga ik het normale van vandaag proberen. Je krijgt elke dag een paar herrinneringsmailtjes van wat er die dag gedaan moet worden.Hopelijk gaat me het met dit lukken een betere structuur aan te brengen. Vandaag wordt het:

FLYlady zet voor elk van de zeven onderdelen haar timer op 10 minuten:

Stofzuigen

Afstoffen

Dweilen

Spiegels en deuren schoonmaken

Magazines en kranten weggooien

Bed opmaken

Alle vuilnisbakken legen

Dit neemt in totaal ongeveer één uur in beslag; sommige taken duren korter dan 10 minuten.

“Doe niet te pietluttig, zet je timer op 10 minuten voor elke taak en STOP dan!”

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Eerst zuigen en dan afstoffen lijkt me niet erg handig, van boven naar beneden werken heb ik geleerd.

 

Van 27-3-2006, 17:00u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie