Hoera 60

Op het net sinds 19-3-2006, 18:30 uur

 

papierenhoed.jpg

Opa wordt vandaag 60. Speciaal daarvoor hebben de kinderen ontbijtbordjes geschilderd. Voor opa speciaal 1 met 60 erop. Omdat 60 toch wel speciaal is moest er wel wat gebeuren vandaag. Door het huis heen hebben we een levend ganzenbord uitgezet. Er waren verplichte opdrachten bij. De eerste verplichte opdracht was het aankleedspel. Alle kleren die opa aan wou die dag werden genummerd van 1 t/m 6. De jongens mochten de dobbelsteen gooien en het desbetreffende kledingstuk mocht dan aan. Het lastigste was dat hij eerst zijn schoenen aan moest en van de jongens mochten die niet meer uit om later de broek aan te doen.
Halverwege het ganzenbord was de opdracht: eerst ontbijten en daarna verder spelen.

opametlanghaar.jpg

Met z’n allen hebben we uitgebreid gegeten. De jongens werden op het laatst weer wat druk want het spel moest nog verder gespeeld worden. Koekhappen, kegelen, papierenhoedjes vouwen en het speciaal voor opa ontworpen memory. Dit memoryspel bestond uit allemaal hoofden van opa met verschillende kapsels. Mijn favoriete kapsel is wel deze. Prachtig half lang haar. Ik vind het mijn vader gewoon heel mooi staan. Het zal er waarschijnlijk wel niet meer van komen 🙂

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie