Uis

Op het net sinds 15-3-2006, 18:39 uur

 

muis.bmp

Anderhalf jaar oud en helemaal gek van Uis. Elke avond voor het naar bed gaan mag Tosca 2 afleveringen Muis kijken. Haar favoriete aflevering is muis op de boerderij. Heel enthousiast roept ze bij het verschijnen van muis : Uis, uis. Vervolgens komen de dieren en bij elk dier waar ze het gebaar al van kent is ze druk aan het gebaren welk dier ze kent.
Als ik per ongeluk een liedje van muis neurie dan loopt ze al naar de tv. De jongens waren vanavond over muis aan het praten. Tosca sleepte de maxi-cosi naar de tv, ging erin zitten en keek afwachtend naar mij wanneer de show ging beginnen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Pjotr:

Het moet muis zijn!!!

Ps. (ik kan nog wel een betje spelen hoor)

 

Van 28-2-2012, 20:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie