Stoffig dagje

Op het net sinds 1-3-2006, 23:04 uur

 

einatvilten.jpg

eivilten.jpg

Vandaag een dagje weg met Marike. Op de heenweg ging het al mis. Ik zat teveel met mijn neus in het wat-voor-vilt-zal-ik-halen in plaats van met m’n neus in de kaart. Twee afslagen verder dan gemoeten gingen we van de snelweg af.
Bij Niels heb ik me weer heerlijk vergaapt aan alle mooie stofjes. Dit keer mocht ik van mezelf aardig wat sprookjesvilt halen. Wat was dat moeilijk kiezen, wat zijn dat mooie lapjes. De opgestelde poppetjes zijn naar mijn idee elke keer bijna wel hetzelfde. Wat wel leuk is dan de manier waarop ze een tafereeltje neerzetten. Maar alleen al het neuzen tussen al die lapjes vilt en alle kleurtjes wol is heerlijk.
Vandaag was er een kleine workshop nat vilten. Dit gebeurde om een piepschuim ei heen. Een simpele maar leuke techniek. Marike en ik waren meteen helemaal enthousiast. We hebben een paar eitjes meegenomen om dit met de kids te gaan uit proberen. Leuk vond ik het dat er op een gegeven moment een vrouw van middelbare leeftijd aanschoof met haar moeder. Samen zaten ze heel rustig te vilten. Wie weet zit ik over tig jaren ook wel zo.
Vanavond hebben ons gezellig dagje uit afgesloten door samen te beginnen aan Iris de regenboogfee. Onder het genot van een telefoontje of wat, thee, meloen en een hoop zinloos maar leuk geklets.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie