Je kan me de bush in

Op het net sinds 25-2-2006, 21:57 uur

 

indebush.jpg

Na een stevige woordenwisseling afgelopen nacht om 04.00 uur waarin Erik te kennen gaf dat hij rust wou hebben, hebben de kids en ik zijn wens vandaag ingewilligd.
Onder het motto; je kan me de boom in, zijn we naar Arnhem gereden. Ruim 3 1/2 uur hebben we ons vermaakt in de Bush, Dessert en Ocean. De jongens hebben in de Bush allerlei waterdingen alleen moeten doen en dit ging heel goed. Op een zeker moment kwam Pjotr met een waterslak aan die hij gevonden had. Deze moest hij wel weer terugbrengen van mij. Bij het bassin van de haaien hebben we onze boterhammetjes opgepeuzeld. Tosca vond in de dierentuin 1 speciaal soort dier het leukst. Daar kon ze heerlijk achteraan lopen, de mensenpeuter.
Na deze lange tocht door het binnengedeelte vanden de jongens het wel goed en zochten we de speeltuin op. Daar hebben ze nog een hele poos heerlijk zitten klauteren en spelen. Al met al waren we om 16.00 uur weer thuis. Alleen met drie kids op stap ging best heel goed, had ik nooit gedacht. Thuis gekomen nog maar even met Erik gepraat dat het gisteravond wel heel kwetsend was. Weer wat afgesloten.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie