Love en troost

Op het net sinds 22-2-2006, 14:33 uur

 

loveisthemessage.jpg

Vandaag is mijn vriendin jarig. Speciaal vorr haar hebben we een troostkoffer gemaakt. Voor al die keren dat ze troost nodig heeft en wij niet in de buurt zijn. Hiervoor heb ik een nieuw popje ‘ontworpen’ die ik als naam heb gegeven: love is the message.
Met dit idee ben ik al lang bezig, want wat kan er nou in zo’n koffer. Elke keer kwam ik weer wat tegen, zelfs vandaag nog bedacht ik weer iets nieuws. Het enigste probleem was hoe hou ik het binnen het budget (niet). Wat zit er zoals in:
* het love is the message-poppetje
* lavendel badschuim (ontspannend)
* oranje-lindebloesem douche (harmoniserend)
* hartjes badsponzen
* roos geurstokjes (werkt kalmerend en heeft stabiliserende en verkwikkende eigenschappen)
* Turkoois aan koord (geeft geluk, maakt tevreden, bevordert daadkracht, beschermt tegen negatieve invloeden, helpt bij verwerking van negatieve ervaringen, trekt het goede aan, goede vriendschapssteen)
* beschermengelkaars
* hartjeskaars
* knuffel van hazeltje (van het boek: raad eens hoeveel ik van je hou)
* boek: de kleine prins (Antoine de Saint-Exupery) met een hartjesbladwijzer op een belangrijke bladzijde
* boek:Winnie-de-Poeh, het kleine boek van wijsheid
* zelfgemaakt zakdoekje (met in dit geval een troostend handje van Tosca erop)
* klein gelukspoppetje
* knuffel kussen
* gelukspaddenstoel
* schudbol met hartjes en een mooie tekst (helaas nog zonder foto van mijn vriendin en mij)
* coaching kaartjes EigenWijsjes (uitleg van achterop het doosje; Als je van jngs af aan gewend bent om positief te denken, leg je de basis voor en goed zelfbeeld. EigenWijsjes helpen je daarin op weg. Het kaartje dat je trekt is op dat moment het perfecte EigenWijsje voor jou. Het geeft je meer zelfvertrouwen en is daarbij een steuntje in de rug. Het helpt je positief te denken, op een eigen en wijze manier).

De doos zelf is door Pjotr en Ocki mooi beplakt. Wedden dat ik morgen weer wat zie wat in de koffer had gekund.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Ik ben er heeeeel blij mee, en kan m momenteel goed gebruiken. Mijn feestje is behoorlijk in de (chinese tomaten)soep gevallen. Nu Sjoerd ziek was konden we het verjaars cadeau (uit eten bij de wok en rol) niet door laten gaan snif,snif.It's my party and i cry if i want to…..

 

Van 22-2-2006, 19:47u
 2 
Marike:

p.s. Ik ook van jou!!

 

Van 22-2-2006, 20:05u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie