Grondbed

Op het net sinds 18-2-2006, 19:14 uur

 

grondbed.jpg

Het ledikant hebben we gisteren weggehaald, Tosca sliep er toch niet. Samen met de jongens hebben we het matras onder ons bed getrokken. Waarbij ons bed bijna instortte.
Het matras ligt opgemaakt op de grond in Tosca haar kamertje. De klamboe verplaatst en een bedrekje en klaar voor gebruik.
Vannacht op haar eigen kamer ging heel goed. Hierin lijkt Tosca op Pjotr. Pjotr voedde ik ook in slaap en kon ik daarna niet in eigen bed leggen want dan werd hij wakker en kon niet meer in slaap komen. Als ik hem liet liggen in het eepersoonsbed was er niets aan de hand. Bij Tosca net zo. Als ik haar na het voeden laat liggen en wegga gaat het goed. Vandaag bij haar middagslaapje ging ze al heel rustig klaarliggen op het matras. Ik denk dat het vanaf nu wel goed zal gaan op haar eigen kamertje.
Als Ocki straks op zijn verjaardag een nieuw bed krijgt (ssst niets zeggen hoor) dan krijgt Tosca het peuterbed. Daar pas ik gelukkig ook nog wel in.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie