Overloop

Op het net sinds 10-2-2006, 22:20 uur

Gisteren zijn opa en de timmerman boven op de overlloop begonnen. Ze hebben heel voorzichtig het bestaande hout verwijderd zodat deze hergebruikt kon worden.
Vandaag is het af. In een woord: prachtig. Zelfs het glas is hergebruikt en hierdoor hebben we nog steeds een ‘licht’ aan de bovenkant van de trap. Nu nog bedenken wat voor fris kleurtje verf ik op het kozijn wil. De overloop is nu heerlijk groot en Tosca kan heel gemakkelijk van haar kamer naar de andere kamers. Ik moet nog wel wennen. Donderdagnacht liep ik op de overloop tegen de denkbeeldige oude deur op. Mijn lichaam maakte zich helemaal klaar voor de klap die niet kwam. Op de foto’s kun je zien hoe het eerst was en hoe het nu is.
halvoor.jpg   halna.jpg

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie