Zo vader zo zoon

Op het net sinds 5-2-2006, 23:53 uur

 

zovaderzozoon.jpg

Waarschijnlijk denken mijn schoonouders nu, heee. Bij het zien van deze foto. Al waren het bij Erik twee andere vingers. Voor de rest gaat Pjotr ook steeds meer op Erik lijken. Een avondmens en ’s ochtends niet uit bed te branden. Eerst afmaken waar je mee bezig bent en daarna mag je hem pas storen. Vooral niet te snel. Letten op details. Je aan de opdracht houden. Goed kunnen leren. Lang op de wc kunnen zitten. Weinig naar de wc hoeven. Pjotr heeft trouwens ook zo’n mooie lach als Erik heeft. Ze lachen niet veel, maar als ze lachen dan lacht het hele gezicht.
Mijn vermoeden is dat er nog wel meer genen van zijn vader aktief gaan worden.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Herkenbaar, maar niet alleen van z'n vader maar ook van z'n oom en opa .Zeker van dat lang op de WC zitten ,het is maar goed dat we 2 van die exemplaren hebben anders had ik wel erg vaak in m'n broek moeten plassen HA HA HA!!!

 

Van 6-2-2006, 12:39u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie