In elkaar zetten

Op het net sinds 29-1-2006, 14:14 uur

 

kastjebouwen.jpg

Erik vond het tijd dat mijn hoekje waar veel papieren liggen eens opgeruimd wordt. Al een poos ben ik bij de tweedehandswinkels aan het kijken naar een klein kastje. Maar omdat Erik het spuugzat was heb ik maar een nieuwe gekocht. Deze moest nog wel in elkaar gezet worden. Pjotr en Ocki wouden ook helpen en gingen met de schroevendraaier in de weer. Tosca kon het uiteindelijk ook niet laten en met een klein imbussleuteltje hielp ze ook op haar manier.
Nu alle gympapieren in hangmappen opgebergd in de kast zitten oogt mijn hoekje inderdaad een stuk rustiger. Bijkomend voordeel dat ik de papieren een stuk sneller terug kan vinden. Misschien dat ik de wieltjes er toch nog onderuit ga halen zodat het kastje wat lager wordt en ik makkelijker kan typen op de laptop.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie