Van voor en van achter

Op het net sinds 25-1-2006, 11:23 uur

Zo dat was mij een nachtje. Drie van de vijf moesten regelmatig naar de wc. Eentje heeft er bijna de hele nacht boven gehangen. Met Tosca ging het vandaag al wat beter.
Vandaag toch maar lesgegeven, omdat er niemand anders was die het kon. Ik heb me erdoorheen geworsteld. Omdat Erik thuis was kon ik ook nog een poosje in bed kruipen. Een geluk bij een pech. Als ik beneden op de bank zou gaan liggen zoals Erik dat doet dan word ik gewoonweg niet met rust gelaten. Boven op bed gaan liggen en de twee kids alleen beneden laten doe je ook niet. Voor de rest was ik wel diegene die alles moest regelen. Op de een of andere manier hebben mannen (lees erik) er altijd meer moeite mee. Dan hoor je om de 10 minuten waar ze zoal last van hebben.
Mijn moeder stuurde mij vroeger gewoon naar school als ik ziek was. ‘Dan kom je maar weer naar huis als het niet meer gaat.’ Op school voelde ik mij dan zo beroerd dat ik de terugweg niet zag zitten en sleepte mij de uren door om uiteindelijk onvermijdelijk terug naar huis te moeten fietsen. Nu blijkt het achteraf misschien een goede lering te zijn voor als je zelf moeder bent en ziek. Daar had mijn moeder mij wel voor mogen waarschuwen dat niets zo heerlijk is als ziekzijn als je nog zelf geen kinderen hebt.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Ach ja ,mannen hè ,ze hebben ook een veel lagere pijngrens dan wij vrouwen ,kun jij je voorstellen dat ze een bevalling zouden overleven? Mijn Moeder nam bij mij altijd koorts op, had ik geen koorts dan moest ik naar school ,niet dat ik daar zo blij mee was hoor,nee helemaal niet !Maar ik vind het wel zielig voor iedereen bij jou thuis ,hebben jullie iets verkeerd gegeten dan, misschien van het frituren of toch van de brunch ,hoewel dan moeten het die vega vleeswaren zijn ,want wij hebben nergens last van . Nou de groeten aan iedereen en beterschap!

 

Van 25-1-2006, 14:17u
 2 
marike:

Mijn Erik zegt niet om de zoveel tijd wat hij heeft, hij kreunt gewoon heel zielig. En inderdaad, ik ben ziek en moet nog voor de kids zorgen (incl. op de fiets heen en weer naar school) en hij is ziek en mag lekker vrij nemen van z'n werk en nog vertroeteld worden door mij ook. (t is niet eerlijk)
Wat ik weer voor heb op jou is dat als de kids op school zijn ik wel kan rusten. Veel sterkte!!!

 

Van 25-1-2006, 14:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie