Buisjes

Op het net sinds 23-1-2006, 22:28 uur

Eindelijk zijn we op controle geweest bij de KNO-arts. Precies een jaar telaat. Goh mevrouw, dat is wel even geleden. Ocki durfde niets te zeggen en ging nogal timide in de grote stoel zitten. In zijn ene oor zat het buisje er nog goed in. Bij het andere oor was hij er al uitgegroeid. De KNO-arts vroeg hem of hij het buisje eruit zou halen. Ocki zei niets maar keer zijwaarts naar mij. ‘Haal hem er maar uit,’zei ik. Met een pincetje heeft de arts hem eruit gehaald en voor Ocki in een gaasje gelegd. Hij vertelde hem erbij dat je nog wat oorsmeer kon zien en een stukje van het trommelvlies.
Voorlopig laten we het zo en komen we in het najaar nog eens op controle.
Het buisje is een een klein plastic bakje gegaan en werd door Ocki aan opa, oma, Pjotr, mama en papa geshowd. Morgen moet het bakje mee naar school.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie