Dagje eten, avondje…

Op het net sinds 22-1-2006, 23:55 uur

 

samendelen.jpg

Vandaag hebben we een gezellig dagje gehad. ’s Middags hebben we uitgebreid geluncht bij opa Ben en oma Erna. Opa Ben had allerlei lekkere dingen klaargemaakt. Met een zeer volle buik zijn we weer huiswaarts gegaan.
’s Avonds heeft Erik de nieuwe kleine frituurpan in gebruik genomen en hebben de jongens een klein beetje van alles gegeten. Als toetje was er een ingevroren kindertoetje op een stokje. Tosca leek dit ook wel wat en kroop heerlijk bij Ocki op schoot. Om en om namen ze een likje van deze heerlijkheid.
Tegen de tijd dat ik naar bed wou kwam bij Tosca er een groot gedeelte weer uit. Na een poosje te hebben gezeten met haar probeerde ik weer wat te slapen. Helaas kwam na een half uur er weer een golf. Zo ging het nog een poosje door. Nu maar hopen dat Ocki nergens last van gaat krijgen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie