Woensdagavonden

Op het net sinds 19-1-2006, 09:08 uur

Vroeger vond ik de woensdagavonden een ramp. Meestal ging ik van ellende vroeg naar bed. Erik zit elke woensdagavond in de Wolfgang en draait daar de bardienst, geschat zo’n 13 jaar al. Sinds Pjotr er is kan ik niet meer mee.
Al een poos zijn de woensdagavonden een stuk prettiger geworden. Marike komt hier knutselen. Sinds een vriend van mij gymles geeft heeft hij ook veel vragen en deze komt hij laat op de woensdagavond stellen (dit om Marike en mij niet teveel te storen).
Gisteravond was het helemaal feest. Sanne kwam vanuit het verre Dld ook om te knutselen. Wat wil een mens nog meer? Waar ik vroeger veel moeite had met de woensdagavond is het nu een avond geworden om naar uit te kijken.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

Ik kijk ook altijd uit naar de woensdag avonden! Alleen mag dat "zakelijke" er van mij wel af 😉

 

Van 20-1-2006, 08:52u
 2 
Harry:

Ik begrijp dat jullie een gezellige avond hebben, maar verkopen jullie elkaar de knutselwerkjes dan ook?

 

Van 21-1-2006, 18:52u
 3 
marike:

Nee, ik bedoel het gepraat over de gym, soms gaat het er mij wat te serieus aan toe en daar wordt het een beetje saai van.

 

Van 22-1-2006, 12:48u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie