Kwestie van

Op het net sinds 19-1-2006, 21:55 uur

Via de weerkaatsing van de auto voor mij kwam ik erachter dat dit keer de andere koplamp kapot was. De vorige keer kreeg ik het niet voor elkaar de lamp verwisseld te krijgen. Thuis gekomen ben ik onder de motorkap gekropen en begonnen met priegelen. De accu zat net achter de lamp. Terwijl ik zo bezig ben komt 1 van de buurmannen naast mij staan. Het rubberen kapje heb ik wel los maar nog niet eraf. De buurman staat te trappelen om het ook te proberen. Hij krijgt het kapje eraf en staat vervolgens ook een hele poos te vogelen. Ik mag nog een keer en ik vertel wat ik nog weet wat Rutger mij vertelde. Iets van ijzer indrukken en opzij doen. De buurman lukt het uiteindelijk ook. Tijdelijk doe ik de gele koplamp van de Citroen erin. Omdat ik morgen dus weer moet verwisselen wil ik zelf de koplamp vastzetten. Ik leer beter door zelf te doen dan door te luisteren. De buurman probeert uit te leggen wat hij deed. Na enkele pogingen lukte het. Dit geheel heeft zeker een kwartier geduurd. Hopelijk gaat het mij morgen wat sneller af.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie