Achterop de fiets

Op het net sinds 18-1-2006, 17:44 uur

Op de terugweg van school naar huis krijg ik een vraag van Ocki:’Mam, wanneer gaan jullie scheiden?’
Scheiden, scheiden???? Mijn hersens werkten op volle toeren. Erik en ik hebben heel af en toe een woordenwisseling, maar om daar om te geen scheiden? Euh…soms slaap ik op zolder als Tosca ’s nachts teveel onrustig is geweest. Bij Erik gaat ze zonder te klieren slapen en bij mij niet en op deze manier krijg ik dan ook nog iets nachtrust…maar dit is ook geen reden voor een scheiding. “Ocki, waarom vraag je dit?’
Nou dan kan ik ook eens bij papa logeren. Dan woont papa in een ander huis dichtbij en dan slaap ik een paar nachten bij hem en dan weer een paar nachten bij jou.
Helaas jongen, wij gaan niet scheiden. Hier waren de beide jongens het niet mee eens en de hele middag heb ik liedjes gehoord waarin papa en mama gaan scheiden.
Nou ja zeg, heb je eens een keer een fijne relatie willen je kids het niet 🙂

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie