Uitkomen van wensen

Op het net sinds 15-1-2006, 18:48 uur

 

nieuwe_lampen.jpg

Ja ze hangen. Onze nieuwe lamp boven de tafel bestaat uit 5 kleine glazen lampjes. Nu hebben we over de hele tafel meer dan genoeg licht. De 7 watt spaarlampen geven veels te veel licht, morgen andere halen. De kamer krijgt er een hele andere uitstraling door.
Nu nog de mooie lange tafel kopen bij de bekende noorse gigant met 5 stoelen aan beide zijden en er is weer een wens van mij uitgekomen; een lange tafel met een mooie lamp erboven.
Er blijft straks nog weinig te wensen over, het bad, de lamp en de picknicktafel zijn al gerealiseerd. De deur op de overloop anders, een schommel in de tuin en een tuinbank bij het raam naast de voordeur en mijn lijstje is leeg. Erik wil graag laminaat, verder hoor ik hem niet over de te veranderen dingen in huis.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie