Euh?

Op het net sinds 7-1-2006, 12:41 uur

Erik is met Pjotr naar zijn proefzwemmen voor C. Wil ik verder op mijn blog en wat zie ik?

Invalid query: SELECT i.inumber as itemid, i.ititle as title, i.ibody as body, m.mname as author, m.mrealname as authorname, i.itime as itime, i.imore as more, m.mnumber as authorid, m.memail as authormail, m.murl as authorurl, c.cname as category, i.icat as catid, i.iclosed as closed FROM > knip <

Error: Got error 28 from table handler

Euh??????  Help!!!!  Erik!!!!!!

We hebben ook al last dat er geen thumbnails gemaakt willen worden bij de toegevoegde foto’s in de gallery. Als je de foto aanklikt tot de uiterste vergroting krijg je hem pas te zien 🙁  Mmm wel lastig soms om de computertaal te beheersen. Diegenen die deze taal wel beheersen zien waarschijnlijk wel wat er aan de hand is.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

computers zijn mooie dingen tenminste— zo lang ze zich goed gedragen, als dat niet zo is en ze gaan hun eigen gang dan erger je je kapot ,en nou heb jij nog het geluk een deskundige bij de hand te hebben.

 

Van 8-1-2006, 13:23u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie