Drie koningen

Op het net sinds 6-1-2006, 20:13 uur

Gisteren hebben we een koning en koniginnefeestje gehouden samen met de Smedingaatjes

3koningen.jpg

. Marike had een geweldig idee om een koningspoppetje te knutselen. Ze had het al helemaal voor bereid en de jongens vonden het geweldig om te doen. Zelfs Ocki heeft heel lang zitten knutselen.
Vandaag op drie koningen wouden ze graag driekoningenbrood eten. In dit brood zit een boon verstopt en wie die boon in zijn brood vind mag de hele dag de koning zijn en bepalen wat we die avond gaan eten. Ik had vanochtend allemaal kleine bolletjes gemaakt en die in het rondte aan elkaar vast. Elk broodje werd uitgepluist. Uiteindelijk dachten we hem niet meer te vinden en vond ik hem in mijn bolletje. De hele dag werd er gevraagd wat ik wou eten. De heren riepen de hele dag dat ze patat wouden. Ik wou graag een hartige taart, maar ik heb er maar een combinatie van gemaakt. En hartige taart en patat. Omdat het feest was hebben de buurjongens ook meegegeten ’s avonds. Volgend jaar willen ze weer.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie