Rokje

Op het net sinds 5-1-2006, 20:35 uur

Afgelopen maandag was ik bij een vriendin op bezoek. Zij droeg een leuk kort rokje. Hier heb ik een poosje over zitten nadenken. Het stond haar zo geweldig ondanks dat ze iets gezetter is dan ik ben. Rokken en jurken vind ik ook heel leuk. Alleen een kort rokje dragen heb ik een poos niet gedurfd omdat mijn ega vond dat ik een dikke kont had. Het heeft ‘even’ geduurd voordat ik dit uit mijn systeem heb gekregen. Vanochtend heb ik hiermee afgerekend en ben ik de stad in gegaan en heb hoge laarsen en een twee korte rokjes gekocht. Tijdens het passen van het tweede rokje in de andere winkel kon ik het niet laten om bij het weer aandoen van mijn eigen kleren, de nieuwe kleren alvast aan te doen. Met de nieuwe kleren aan rekende ik het paarse rokje af. Letterlijk  ben ik huppelend de winkel uitgegaan. De hele dag voel ik me helemaal geweldig, wat heerlijk om weer een kort rokje aan te kunnen.
Niet alleen voor mij is er verandering in de kleding. Erik zegt dat het hem nu niet zoveel meer uitmaakt wat hij draagt. Dus vandaag heb ik voor hem een groen wit shirt met lange mouwen uitgezocht. Thuis heeft hij hem aangepast en hij vind het oke. Nu nog erachter zien te komen welke kleuren hem leuk staan en dan denk ik dat ik de komende tijd af en toe eens een kleurig shirt voor hem koop. Zeg het nog maar niet tegen hem (Erik dit berichtje niet lezen hoor!!!), geleidelijk aan werkt beter.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadiepa:

Gefeliciteerd; ik vind korte rokjes ook mooi staan. Dat met die dikke kont went wel; dat is allemaal de buitenkant moet je maar denken. Je moeder vind mijn dikke kont wel prachtig. Zo zie je maar weer dat smaken verschillen.
Voor Erik gaat er nu een wereld open nu hij kleur gaat bekennen. Er zijn veel mooie kleren voor hem te koop. Volgende week maar eens kijken bij Expocenter zou ik zeggen.

 

Van 6-1-2006, 18:06u
 2 
Erna:

Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe kleren ,heb je overigens de krant al gebeld ?want het is toch wel heel bijzonder dat erik iets anders aan wil doen dan zwart of grijs!

 

Van 8-1-2006, 13:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie