Filmpje

Op het net sinds 3-1-2006, 23:35 uur

 

sneep.jpg

Eindelijk kwam het ervan, met mijn moeder naar de nieuwe Harry Potterfilm.
Door wat Erik zei bereidde ik mij voor op een enge film. Dit viel me erg mee. Twee keer ben ik geschrokken. De vorige film vond ik veel enger. Gelukkig zag ik mijn favoriete speler nog wel een paar keer. Over zijn rol in de HP-serie ben ik nog niet helemaal uit. Tot nu toe hoor ik bij die groep gelovigen die denkt dat proffesor Sneep zich wel bekeerd heeft tot het juiste kamp. Dat Perkamentus wist van de onbreekbare eed en Sneep de opdracht heeft gegeven om…euh dat kan ik helaas nog niet schrijven. Mijn moeder is nog niet zover dat ze dit stuk al gelezen heeft. Tot dan schrijf ik er nog maar niet over.
Het was heel gezellig om een avondje weg te zijn met m’n moeder. Wel weer jammer dat je in de bios niet zoveel kans hebt om te kletsen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie