Jaarwisseling

Op het net sinds 1-1-2006, 02:15 uur

 

naarbuitenkijken.jpg

Vandaag eerst op verjaarsvisite. Voor ons bang-voor-knallen-hondje de ideale afleiding, allemaal eten. Pjotr heeft veel geknutseld en Ocki veel tegen mij aan gehangen. Hij had net als Tosca moeite met de vele mensen.
’s Avonds kon Pjotr niet in slaap komen. Om de zoveel tijd kwam hij naar beneden om te melden dat het niet lukte, dat hij stijf werd van de knallen. Uiteindelijk hebben we beneden een bedje op de bank voor hem gemaakt waar hij braaf zijn ogen dicht bleef houden. Tosca vond het tegen 22.45 uur wel welletjes geweest en wou ook niet meer slapen. Alleen Ocki vond het niet leuk om uit bed gehaald te worden. Op de bank viel hij haast weer in slaap. Pas toen het vuurwerk echt begon kwam er leven in het jongetje. Bijna alle ramen in huis hebben we gehad om naar het vuurwerk te kijken. Pjotr is veel later met Erik nog naar het vuurwerk bij de Kasbah wezen kijken (Ocki vond het te koud). Om 01.30 uur lagen de kids er weer in.
De eerste dag van dit nieuwe jaar hebben gebruikt om langs allerlei mensen te gaan om een ‘nieuwjaarsborrel’ te drinken.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie