Dubbel spel

Op het net sinds 28-12-2005, 23:50 uur

Vanavond is het eindelijk gelukt om Kolonisten te spelen. Marike en Erik kwamen hier. Het eerste spelletje ging super snel, Marike had in no-time 10 punten. Het tweede spelletje duurde iets langer. Tijdens dit spel vond ik mij er slecht voor staan. Achteraf gezien was dit mijn beste spel. Het derde spel speelde ik dubbel. Een andere vriend wou ook wel meedoen maar moest nog eerst langs een ander persoon. Dus speelde ik en voor mezelf en voor hem. Dat is ingewikkeld. Het zorgde wel weer voor komische situaties. Toen hij uiteindelijk kwam stond hij er niet zo heel rooskleurig voor, maar beter dan ik zelf stond. Tijdens dat potje begon Tosca te huilen en speelde hij tijdelijk voor mij. Heeft die sufferd het dorpje op de verkeerde plek gebouwd. Hij vond wel van niet, maar ik wel. Het laatste potje vond ik het spannendste potje. Erik won met zijn vier straten, vier steden en twee overwinningspunten. Erg knap. Een uiterst gezellig avondje. Naderhand kreeg ik te horen dat ik nogal chagarijnig keek als het niet lekker liep. Ben gebombadeerd tot Hengelo’s kampioen chagarijnig kijken. Nou ja. Ik vond het heerlijk om meerdere mensen om me heen te hebben. Erik heeft elke week twee keer contact met leeftijdsgenoten in de Wolfgang. Ik heb natuurlijk ook wel contact met leeftijdsgenoten (vooral te danken aan Marike 🙂  ) maar op deze manier met meerdere komt niet zo heel vaak voor en ik heb met volle teugen genoten. Al was dat blijkbaar niet te zien.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ik ben het er niet mee eens dat je chagarijnig keek, en ik merkte wel dat we (allemaal) heel veel plezier hadden. Erik heeft zich vanochtend verslapen, het was zo gezellig dat het wat laat werd. Ik heb m nog gewaarschuwd dat hij zijn vroege dienst beter kon ruilen, maar ja, naar mij wordt toch over het algemeen niet geluisterd.
We hebben toch meer lego dan ik dacht, help, het is niet in catagorien te verdelen met al dat blitse spul.

 

Van 29-12-2005, 12:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie