Kerstdagen

Op het net sinds 26-12-2005, 23:53 uur

Kerstavond zijn de jongens met opa en oma M naar de kerk geweest. Naderhand hebben we  chocolademelk met slagroom gedronken, een spelletje gespeeld en gekeken naar het circus op de duitse tv. De kerststemming zat er gelijk goed in.
Eerse kerstdag uitgebreid aan de ontbijttafel gezeten en ’s middags naar opa en oma M. Daar hebben we ’s avonds ook gegeten. Pjotr vond het gourmetten geweldig en was naderhand thuis nog een beetje verdrietig dat hij geen pannenkoekje meer had kunnen maken. Ocki had het eten snel bekeken en zat liever voor de tv.
Tweede kerstdag hebben we gebrunchd bij de andere opa en oma en heel veel spelletjes gespeeld. ’s Avonds was de bedoeling dat de kids bij Marike gingen slapen zodat de grote mensen Kolonisten van Catan konden spelen. Terwijl ik Tosca naar bed aan het brengen was hebben alle kids de kinderen van Catan gespeeld. Op het moment dat ik net naar beneden wou gingen de vermoeidheidssirenes af waardoor Tosca wakker werd en niet meer in slaap kon komen. Helaas dus voor mij en gingen we weer huiswaarts. Tosca is de hele verdere nacht onrustig gebleven en wou continu lichaamscontact.
Op naar de jaarswisseling.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie