Funshoppen

Op het net sinds 20-12-2005, 21:34 uur

 

jas.jpg

Gisteravond in de sauna las ik dat funshoppen op de eerste plaats staat als vrijetijdsbesteding. Zonder geld is hier natuurlijk geen fluit aan. Je leert geld trouwens ook anders waarderen, maar dat ter zake.
Vanmiddag ben ik de stad ingegaan omdat de boeken van de bibliotheek nodig terug moesten. Ik vind het wel leuk om etalages te bekijken. Zo kwam ik langs de wereldwinkel en zag daar twee allerschattigste klokjes (kerstboombelletje tingelingeling) voor het hoge bedrag van 75 eurocent, tezamen. Ik ben erg lang op zoek geweest naar klokjes en voor dit bedrag kon ik ze niet laten liggen. Even later zag ik sterrenlampjes, ideaal voor de gym met peuters ipv wachinelichtjes. Goh ze waren ook nog eens afgeprijst. Nu had ik twintig stuks voor het dure bedrag van 2 euro. Door toeval kwam ik in de winkel van Terre des Homme. Daar vond ik de klapstuk van deze winter, een nieuwe jas. Hij viel me gelijk op. Ik kon het niet laten om even op het kaartje te kijken en nog eens te kijken en nog eens te kijken. Om de bedragen van de jassen ernaast te bekijken en vervolgens het bedrag van mijn jas nog eens te bekijken. Ik heb hem aangepast en niet meer uitgedaan. Een vrolijke jas voor drieeneenhalve euro. Ja op deze manier kan ik wel meedoen met het fenomeen funshoppen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

hij lijkt heel leuk zo te zien ,ben benieuwd hij er in het echt uit ziet ,ook nog warm genoeg?

 

Van 21-12-2005, 01:22u
 2 
Erna:

Oh ja ,is ie mooi de nieuwe bieb?

 

Van 21-12-2005, 01:24u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie