Avondje samen

Op het net sinds 19-12-2005, 23:40 uur

Voor zijn verjaardag had Erik van zijn werk een saunabon gekregen. Deze was geldig tot 22 december. Tijd dus om hem te gaan gebruiken. In eerste instantie zag ik ertegenop om ’s avonds samen met Erik weg te gaan en al helemaal in zo’n drukke tijd.
Maar zo krenterig als ik ben vond ik het ook zonde om de bon niet te gebruiken. Eenmaal in de sauna duurde het even voor ik mij ook geestelijk kon ontspannen om niet meer aan huis te denken. We hebben een heerlijke rustige avond gehad. Erik zei bijna geen woord. Niet omdat hij het samen niet gezellig vond maar hij genoot voluit van de rust. Geen kletsende/huilende/ruziende kids, geen druk vanuit het werk, geen koor, wel een vrouw maar die hield zich ook aardig rustig.
Maar goed dat de bon bijna verliep. Ik denk dat ik het anders nog wel een poosje uitgesteld had voordat we samen weg waren gegaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Hardstikke goed van jullie ,vaker doen ,niet schuldig voelen, en de boel de boel laten,lekker genieten met z'n 2en daar worden de kinderen heus niet slechter van!

 

Van 21-12-2005, 01:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie