Kurkjes

Op het net sinds 14-12-2005, 21:00 uur

 

zwem.jpg

Vandaag mocht ik kijken bij het zwemmen van Ocki. Hij doet het tot nu toe boven mijn verwachting. In het begin vond hij het heel moeilijk en hebben we thuis de stand van de voeten en benen bij het rugzwemmen geoefend. Al gauw na al deze oefeningen mochten de zwemveleugeltjes af en kreeg hij drie kurkjes op de bovenarm, een bij de hand en vier op de rug. Op de foto hiernaast zijn de kurkjes van zijn bovenarm gezakt.
Vandaag liet hij zien dat hij heel goed geoefend had. Hij is niet bang om als een potlood in het water te springen en zijn duiken ziet er erg grappig uit. Heel keurig gaat hij in de startpositie staan en dan ipv een duik springt hij als een kikker omhoog. Blijkbaar gaat het zo goed dat er vandaag nog een kurkje van zijn bovenarm af mocht. Heel trots keek hij mij aan.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

goed zeg!! dat zwemmen zit volgens mij in de genen . 2 zussen van Ben zaten alebei in de zwemsport de een heeft jaren gewaterpolod (of hoe schrijf je dat)en de ander heeft half Europa doorgereisd met wedstrijdzwemmen. dus….

 

Van 21-12-2005, 01:38u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie