Gekleurd

Op het net sinds 10-12-2005, 22:51 uur

 

lampjes.jpg

Al jaaaaaaaaren wil Erik gekleurde lampjes voor in de kerstboom. Al die tijd heb ik het tegen kunnen houden. Vorig jaar heb ik hem moeten beloven dat er dit jaar eindelijk de gekleurde lampjes zouden komen. Het liefst nog pulserend, maar dat ging me nog net iets te ver. Samen met de kids ben ik de lampjes gaan kopen. En ach als we dan toch voor gekleurd gaan dan ook maar veel gekleurde ballen. Ik voorzag al dat Tosca de ballen, net als haar brooers toen die nog klein waren, zo mooi zou gaan vinden dat ze er niet af zou kunnen blijven. Dus er kwamen plastic ballen. De bedoeling was om alleen de kleine boom neer te zetten. Helaas pasten de 100 lampjes niet in het kleine boompje.

boom.jpg

Terwijl ik mij dat zo zat aan te kijken miste ik de grote boom toch wel. Deze hebben we maar van zolder gehaald en vandaag samen met de kids opgetuigd. Nou ja wij hebben opgetuigd en Tosca precies het tegenovergestelde. Nu hebben wij een echte bling bling boom.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie