Wachten

Op het net sinds 7-12-2005, 21:36 uur

Tijdens de zwemlessen van Pjotr gingen Ocki en ik altijd een spelletje doen op de grond. Meestal kwamen er dan wel andere kinderen meedoen. Nu Ocki zwemt op de woensdagmiddag wil Pjotr dit ook. Elke week nemen we ook wel een spel mee. Het gaat alleen niet zo makkelijk meer. Tosca wil niet meer in de buggy blijven zitten, ze krijst alles bij elkaar. Ze wil rondlopen. Op zich geen probleem. Het probleem ligt in het feit waar ze heen loopt. De kleedkamer vindt ze erg leuk. Deze is alleen nat en glad, dus ik vind het wat minder. Ook de hal voor de wc’s is leuk. Correctie, de vuilnisbak met de papieren droogdoekjes is leuk. De stopcontacten vlak boven de grond zijn ook leuk en de lift die open en dicht gaat is ook leuk. Het hokje waar je je moet melden en waar je ook het zwembad in kunt is ook leuk en dan heb ik het nog niet gehad over al die deuren waar je doorheen kunt glippen als deze langzaam dichtgaan. Ik ben dus meer bezig om achter Tosca aan te rennen om te zorgen dat haar niks overkomt dan dat ik tijd heb om een spelletje te spelen met Pjotr.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie