Pakjesmiddag

Op het net sinds 4-12-2005, 23:18 uur

 

gedicht_lezen.jpg

Geen pakjesavond maar pakjesmiddag voor ons. Op deze manier is Tosca ook nog wakker en de jongens kunnen naderhand nog even spelen met hun speelgoed voor ze naar bed moeten.
Vanochtend werd ik wakker gemaakt door Pjotr met de zin:”mam, heb je de zwembandjes al gepakt?” Hij had samen met oma Hennie bedacht om deze in te pakken met een briefje erbij van grapjespiet. Opa heeft namelijk geen zwemdiploma. bij de zwembaden staat wie er geen diploma heeft moet zwembandjes omhebben. Pjotr heeft zelf de rest verzorgt en het pakje later stiekem tussen de andere pakjes gelegd.
Ocki deed mij een beetje aan mezekf denken. Uitpakken, uitpakken en nog eens willen uitpakken en later pas bekijken wat je allemaal gekregen hebt, en of je wel gekregen hebt wat je graag wou. er waren dit jaar wederom teveel pakjes pfffff. Ook de jongens kregen dit jaar kleine gedichtjes bij de pakjes.

verhaalpiet.jpg

Pjotr vond het heel leuk om het rijmpje af te mogen maken en Ocki had het in de auto er nog over dat hij een verhaal van zwarte piet mocht voorlezen. Dit jaar kreeg ik weer een hele leuke surprise, een huis van koek. Helaas hadden wij het fototoestel thuis liggen.
Terwijl ik bij thuiskomst Tosca naar bed bracht hebben Erik en de kids op zolder de racebaan in elkaar gezet en daar nog een poosje mee gespeeld tot het echt ver over bedtijd was.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Het was een leuke middag met inderdaad weer teveel pakjes. Als dit dit thuis gek wordt er lachend over gedaan maar ik meen het serieus. Een grote verrassing was inderdaad dat ik zwembandjes kreeg en die moet ik dus opdoen als ik weer ga zwemmen met Pjotr. Bij een minitriahtlon zal ik dit maar niet doen, tenzij het een verkleedpartij is. Dat wordt lachen maar Hennie wijst me intussen terecht en zegt dat deze weer terug moeten naar de Zwavertsweg. Nou ja, ik was blij met een pakje van de grapjespiet. Het brief met mijn naam erop had ik eerst gevraagd, maar dat werd geweigerd en ik weet waarom. Ik zal deze altijd bewaren. Ocki was inderdaad druk met uitpakken en aan de kant leggen maar heeft als hulpsinterklaas een geweldige middag gehad. Voor Tosca was het kat uit de boom kijken maar het muziekspel en dierenhuis vind ze schitterend. De racebaan is geweldig voor de kids. Opa en Oma Mollink worden bedankt voor de gezellige middag waar klantvriendelijkheid nog eens een extra dimensie kreeg. Waarom het fototoestel van jullie is blijven liggen begrijp ik niet voor zo'n belangrijke dag maar gelukkig hebben Oma Erna en Opa Harry voldoende foto's gemaakt. Ze liggen klaar.

 

Van 5-12-2005, 12:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie