Pietengym

Op het net sinds 1-12-2005, 19:09 uur

 

mikkenpo.jpg

Elk jaar, de week voor 5 december, verzin ik weer een pietengym. Elk jaar wil ik een nieuw onderdeel. Niet dat het voor de kinderen hoeft, maar zo blijft het ook uitdagend voor mij. Voor de damesgym ben ik een pietenspel aan het bedenken. Een soort levend ganzenbord maar dan met opdrachten. Ocki (en Pjotr, want die gymt graag op donderdag mee) hadden vandaag de kans een pietendiploma te behalen. Er waren 6 verschillende onderdelen. het leukste vonden de jongens met een pakje (pittenzakje) over de daken (banken) lopen tot op het hoge dak (trapezoide) en dan het pakje in de schoorsteen proberen te mikken. Dat mikken was het leukste volgens de jongens dan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie