Etentje

Op het net sinds 27-11-2005, 21:14 uur

 

sameneten.jpg

Ter ere van de 35e trouwdag van opa Harry en oma Hennie gingen we vandaag uit eten. Er was een lopend buffet. Voordeel hiervan is dat je zo weinig op kan scheppen als je maar wil. Elke keer als je bord leeg is wordt hij afgeruimd en kun je een schoon bord pakken voor de volgende ronde. Vooral voor de mindere eters onder ons (lees twee kleinkinderen) werkt dit juist stimulerend om te eten. Je eet immers elke keer je bord leeg en je kunt zelf kiezen wat je eet. Wij vonden het een geslaagde middag

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
marike:

dus het gaat al weer wat beter met Harry, gelukkig.En natuurlijk GEFELICITEERD!!!

 

Van 28-11-2005, 07:31u
 2 
Harry Garrelds:

[1] Marike, hartelijk dank voor deze wensen. Voorlopig houdt de huisarts het op een ontsteking en moet ik de antibioticakuur afmaken. Daarna is het de vraag of er een liesblessure/begin liesbreuk is.

 

Van 28-11-2005, 12:37u
 3 
hadieopapa:

Ook Hennie en ik vonden het een geslaagde middag. Deze dag gewoon voorbij laten gaan, vonden wij ook maar niets. Het was gezellig met de familie en ook de aanwezigheid van Erna en Ben werd zeer op prijs gesteld.

 

Van 28-11-2005, 12:40u
 4 
Erna:

Wij vonden het ook erg gezellig!

 

Van 28-11-2005, 16:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie