Een Piet te logeren

Op het net sinds 27-11-2005, 20:38 uur

Vannacht heeft er bij ons op de bank een Piet geslapen. Er lag een hoofdkussen en een deken op de bank. Blijkbaar had hij ook met de duplo gespeeld, deze had hij uit de doos gekiepert en op de grond laten liggen. De schoenen en laarzen in de hal lagen kris-kras door elkaar met de cadeautjes er slordig tussen. Pjotr wou meteen bij de voordeur kijken of er een cirkel stond. Ja hoor een cirkel bij de voordeur en een kruis op de iglo.
Nadat ze ervan overtuigd waren dat rommelpiet hier gelogeerd hadden werd er verder in huis gezocht naar aanwijzingen. Overal vonden ze rommel (wat hier niet zo moeilijk te vinden is) en overal kreeg Piet de schuld van 🙂   ……deze smoes houden we erin.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Weet die piet ook nog niet dat er inmiddels weer een groot pietenhuis is. Je moet nu overal kruizen op de huizen zetten, dan vinden ze het grote pietenhuis misschien.

 

Van 28-11-2005, 07:34u
 2 
Erna:

Die Pieten van tegenwoordig….ze worden met de dag brutaler!

 

Van 28-11-2005, 17:05u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie