Kliederen met sneeuw

Op het net sinds 26-11-2005, 17:27 uur

 

iglo_bouwen.jpg

Vanochtend met de kids de sneeuw in. Met behulp van vierkante plastic bakken, waar de sneeuw in aangestampt kon worden, hebben we een iglo gebouwd. De jongens hebben vooral de sneeuw aangestampt en af en toe geschept. De dikkere handschoenen kon ik niet vinden. Het sneeuw tussen de kieren stoppen deed vooral ik. De buurjongetjes kwamen op een gegeven moment meehelpen. Met die grote bouwstenen, die wel makkelijk van vorm aan te passen waren, werd de iglo al gauw hoog. Ik vond het heel lastig om er enigzins een ronde vorm aan te krijgen. Tegen de tijd dat de iglo klaar was, was Ocki door en door koud. Gespeeld met de iglo hebben ze daardoor niet. Morgen wil Pjotr bij de ingang graag nog een klein tunneltje bouwen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Rond maken kan als je eerst de binnenhut hebt gemaakt van de blokken. Daarna sneeuw erover en rond afwerken.
Slaapzakken erin en een kaarsje voor het licht en ze kunnen kamperen.

 

Van 27-11-2005, 10:46u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie