Schoentje zetten?

Op het net sinds 20-11-2005, 20:23 uur

 

schoenweghalen.jpg

Elke avond wordt er hier de schoen bij de voordeur gezet en gezongen. Iedereen helpt mee. De jongens zetten de schoenen neer en zingen terwijl papa op de piano speelt. Ik zing ook mee. Wat Tosca er precies van vindt weet ik niet. Haar aandeel in het geheel bestaat uit het weghalen van de schoenen. Schoenen horen niet bij de voordeur (vooral haar eigen schoenen), schoenen horen in je hand om er mee door de kamer te lopen. Of schoenen horen aan je voeten, maar niet bij de voordeur. ’s Ochtends bij het leeghalen van de schoen heeft ze de afgelopen week elke keer het cadeautje eruit gegooid en de schoenen mee naar binnen genomen. Vanochtend had ze voor het eerst door dat het cadeautje dat in de schoen zat eerst uitgepakt diende te worden voordat je je schoen mee naar de huiskamer mag nemen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie